Varmt välkommen till BARNYOGANS VÄRLD. Här hittar du min bok om att YOGA med barn. Kortlek/Memory och en härlig Affisch där du överskådligt kan se de olika positionerna. Jag känner mig glad och stolt över hur fint allt blev och min förhoppning är att det även ska glädja andra.
En bok att ha liggande framme i hemmet. Kortspel att utmana varandra med. Boken kan även användas som läromedel i utbildning av barnyogalärare, då den täcker in alla åldrar, från 3-18 år, eller så länge man nu anser sig vara ett barn. Självklart fungerar den även som en hjälp vid egen undervisning av barngrupper.
Här nedan kan du läsa lite mer kring varje produkt och göra din beställning.
Skolor, förskolor, företag, Yogastudios, bokhandlar etc. är varmt välkomna att komma med en offertförfrågan, så återkommer jag så snart jag kan med pris och leveranstid.
Ni kan även boka in en WORKSHOP, då jag kommer till er och vägleder er in i BARNYOGANS VÄRLD. 

Kommentar från Pedagog:
Jag är så tacksam för materialet, mina elever älskar planschen och gör spontant egna yogaserier på rasterna :)! Maria

BARNYOGANS VÄRLD
BARNYOGANS VÄRLD BARNYOGANS VÄRLD

En bok om Yoga och Mindfullness för barn i alla åldrar.
 En spiral-bunden bok i A5 format, men kartong-pärmar.  Boken är rikt illustrerad i 4-färg. Dessutom får du med en CD-skiva med 3 olika vilor.

En liten Guide in i BARNYOGANS VÄRLD, är skriven för så väl barn som vuxen. Ett verktyg för dig/er som vill komma igång och yoga med barnen/ungdomarna i er omgivning. Vad är yoga? Måste man ha en massa material? Lättläst text och ingående förklaringar kring yogapositioner och Mindfullness-övningar. Du hittar en rörelsebank med 53 olika positioner att "leka" med. Avslappningsövningar och kroppsskanning, som du själv kan leda eller lyssna till på CD-skivan som följer med. Ge dina barn en stunds närvaro, eller varför inte dig själv, tillsammans med barnen.
Tanken är att du ska kunna använda den både hemma med dina egna barn/tonåringar och i grupp på t.ex. skola och yogastudio. 
Bok med CD-skiva: 190:-


YOGAVILA/ YOGASÖMN

Ett häfte med Förklarande text kring röstledd vila/ kroppsskanning för barn i alla åldrar. Häftet är i A5 format och innehåller CD-skiva och texterna att läsa själv. (samma CD som följer med boken, ett häfte för dig som bara vill ha vilorna)
CD-skivan har 7 spår. Introduktion, 3 spår röstledd vila med musik och 3 spår med bara musiken, för dig som själv vill läsa vilan för barnen.
Ett härligt sätt att koppla bort bruset för en liten stund. 
Häfte med CD-skiva: 130:-

Välkommen med dina synpunkter kring barnyogans värld

YOGAPOTATISARNA YOGAPOTATISARNA

YOGAPOTATISARNA     Kortspel/Memory
 

Två kortlekar om 53 kort, men yogapositioner att göra själv eller tillsammans med dina vänner.
Den ena leken innehåller numrerade kort med bild på positionen, den andra leken består av numrerade kort med förklarande text och namnet på varje position. Leverers i kartong.
Ett roligt sätt att lära sig YOGA på, att utmana vänner, eller varför inte använda dem till ett gigantiskt MEMORY
Kortlek, yogapotatisarna: 160:-AFFISCH

Yogapotatisarnas 53 Yoga-
positioner


Format
50x70 cm
En över- skådlig AFFISCH att hänga på väggen hemma eller i Klassrummet, Yogastudion.

Härliga potatisar i alla tänkbara färger och fomationer. Låt dig och dina barn inspireras.

Kommentar från pedagog på Åland:
Jag är så tacksam för materialet, mina elever älskar planschen och gör spontant egna yogaserier på rasterna :)! H. Maria

Affisch, yogapotatisarna: 50x70 cm: 100:-

Allt finns att beställa i shoppen