Jag älskar att skapa på olika sätt, på yogamattan med min kropp och min röst som verktyg. I skrift, att författa och att i bild skapa för mig själv och för publikation till alla er där ute. Vid skissbordet och symaskinerna. Som jag älskar det. 
Jag är utbildad designer och skräddare. har varit i yrket hela mitt vuxna liv. Detta "kall" har jag valt att kombinera med skrivandet och yogan. (Som jag så klart också utbildat mig inom) Mina tre ben, mina passioner.

Tacksamheten är stor över att kunna leva mitt liv genom mina intressen. Jag känner mig rik och priviligerad. 


Jag är en 56+årig trebarnsmamma och farmor som har mina rötter i Tornedalen. Uppväxten med en stor och bullrig släkt, full av skratt och kärlek, har format mig som människa. Sedan 1984 har jag bott och varit verksam i Stockholm, med omnejd. För tillfället är jag bosatt i Grödinge, södra Botkyrka, i en liten fantastiskt vacker by som heter Sibble.
För mig är min familj det viktigaste, att sätta barn till världen är ett stort ansvar men framförallt ett privilegium, en ynnest. Min egen pappa sa alltid till mig att följa mitt hjärta. Det är det bästa råd man som vuxen kan ge till sina barn. Ge dina (och andras) barn kärlek och respekt, så kommer folkvettet av sig själv.
Det du ger, får du tillbaka tusenfalt.
Barn är magi.