resor till värmen

Vi älskar att resa. Vi älskar att hjälpa människor till ett rikare liv. Med passion för Yoga och Mindfulness i botten inbjuder vi dig att följa med oss på någon av våra resor.

Våra resor är ingenting för dig som vill vara i full action hela tiden. Snarare för dig som vill hinna ikapp dina egna känslor och tankar. Den Yoga och Meditation som vi kommer att bjuda på är lugn och inkännande, så det spelar ingen roll om du yogat hela livet eller om det är ditt allra första möte. 
BARA VARA OCH KÄRLEKEN TILL DIG SJÄLV är det vi vill att du ska få uppleva tillsammans med vackra vyer och ljumma vindar.

Du är varmt, varmt välkommen att följa med oss.
Du kan anmäla dig här.

KRETA                            MALLORCA

Isse och Marianne njuter Mallorcas berg
Lendas, Lejonklippan
Lendas
Mallorca
Mallorca
Isse Magnusson

Isse Magnusson
Är utbildad yogalärare inom traditionerna Yin, Vinyasa, Barn och GravidYoga. Författare till lättöverskådliga Yogaböcker för så väl vuxen som barn. Jag lägger stort fokus på mina elevers inre, att hitta andetaget och stillheten. Men även hur vi positionerar oss i de olika yogaställningarna (Asanas) för komfort, säkerhet och optimalt fysiskt och mentalt välbefinnande. Hur den fysiska hälsan hänger ihop med den mentala, kropp och sinnen, är en passion för mig. Jag fascineras av, hur vi med små enkla förändringar kan förbättra vår fysik, mentala hälsa och därigenom leva ett mer harmoniskt liv. Koppla in ditt inre, koppla bort alla måsten och hitta lugnet med mig på yogamattan.

röster kring bara vara

Jag älskade både yoga och mindfulness passen. Det var fantastiskt skönt att tillåtas att "bara vara" när man kände för det. Ni gjorde allt så himla enkelt och mysigt. Uppskattade kockkvällen och besöket av skönsjungande Ulf, Isses barndomsvän.
Tack för fina dagar, med härliga människor på en underbar plats.
Mallorca 2017

Bra avvägning mellan pass, aktiviteter och fritid. Skön inställning, att vi kunde delta när och om vi ville. Inga problem att ta sig egentid om man önskade.
varierat lugnt och lagom tempo. familjärt och avslappnat. En äkta "MÅ BRA RESA"
Mallorca 2017

Hade önskat ännu mer yoga. Skönt med restorative och yinyoga. Hög mysfaktor, härligt space.
Bra guider på vandringen, kunde varit längre...
Tack för en fin resa.
Mallorca 2017
 

röster kring
BARA VARA

Bra upplägg, lagom med luft i schemat. Hade gärna haft ÄNNU MER yoga.
Deltagare i Lendas 2017

Jag tycker att alla borde gå den här kursen. För mig har den varit mycket givande och jag har fått många verktyg att använda i min vardag.
Lendas är en fantastisk plats, dit jag gärna kommer tillbaka.
Deltagare Lendas 2017

Vandringarna är ju bara bäst.
Yogan var underbar, men varför så tidigt...
Byn utan kommers och turism, fantastiskt.
Deltagare Lendas 2017

Är så nöjd. Gruppen lagom stor, alla ansvariga helt underbara. Känner mig så tacksam för denna veckan. Vi ses igen nästa år./ Lendas 2017

Bra avvägt, lagom av allting. Trevligt att börja med en historisk guidning av Lendas. Vandringen, lagom tempo och så skönt, en lisa för själen. Yogan var helt underbar, härligt att varva rörelser med stilla positioner. Mindfulness, något att ta till mig och dra lärdom av. Den gav mig många tankar att ta med i min vardag.
Deltagare Lendas 2017

En fantastisk by, så lugnt och skönt. Trevliga människor och god mat. Marianne och Isse var helt suveräna. Tack för allt.
Lendas 2017

Helt nöjd med upplägget, allt flöt på och på det friheten att BARA VARA. Supermysig Finca (gård) Tyst, lugnt, helt rätt.
Lagom nivå på vandringen, yogan och mindfulness. Rekommenderas VARMT.
Mallorca 2017

Väldigt bra yogapass. Bra upplägg, stor frihet. Matlag var toppen för att lära känna varandra lättare.
En härlig grupp.
Mallorca 2017

Jag har hittat sambandet mellan mitt mentala och min kropp. Toppen med BARA VARA= fritt val. Mycket prisvärd resa. Fullt av upplevelser. Vilket härftigt ställe, långt från turiststråk och brus.
Mallorca 2017

Marianne Princis

Marianne Princis
Är utbildad mindfulnessinstruktör, diplomerad avspännings- och stressterapeut samt diplomerad kostrådgivare. Under många år har jag även jobbat som auktoriserad redovisningskonsult, vilket har gett mig en stor inblick i det arbetsklimat som finns i dagens samhälle. De senaste åren har jag mer och mer riktat in mig på mindfulness, där jag har en vilja att kunna hjälpa människor finna balans i tillvaron – att bli mer medvetet närvarande – och på så sätt minska onödig stress.
www.meranu.se